L'App de Palafrugell incorpora la 'Ruta de Patrimoni'

Palafrugell

Data: 12/02/2019

INTERVÉ: Albert Tané, regidor d'Arxiu Municipal de Palafrugell

Palafrugell estrena la 'Ruta de Patrimoni' amb informació digitalitzada, actualitzada i recollida a l'App de l'Ajuntament. La nova secció permet fer un circuit pels espais més emblemàtics del municipi alhora que aporta informació sobre l’indret i ho fa en tres idiomes: català, castellà i anglès.

En total hi ha 28 punts senyalitzats al municipi, els nuclis de platges inclosos que a la vegada ara figuren a l'aplicació per mòbils i tauletes que té l'Ajuntament. Així s'ofereix al ciutadà i visitant un recull de la història de Palafrugell a través de diferents espais i edificis emblemàtics com l'antic Hospital, la Cooperativa, l'escola Torres Jonama, la casa Peya, Can Mario, el Fraternal o la mateixa església.També s’hi afegeix informació sobre dos personatges palafrugellencs destacats: Joan Miquel Avellí i Emili Juanals.

Aquestes plaques que gestiona l'Arxiu Municipal van començar-se a  col·locar en diferents punts de Palafrugell ja el 2006. Ara hi ha 28 punts amb aquesta senyalització i l'objectiu de l'Ajuntament i del mateix Arxiu Municipal és ampliar-les.

L’App de l’Ajuntament de Palafrugell ofereix també  informació actualitzada del municipi com són les noticies, l’agenda, el servei meteorològic i els esdeveniments més destacats. La nova Ruta de Patrimoni se suma a la dels Miradors que ja existia a l'app.. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia