L'Escola dels Estanys de Platja d'Aro viu la final del Campionat de Robòtica de Catalunya

INTERVÉ: Guillem  Martínez, portaveu de RoboCAT

L'Escola Els Estanys de Platja d'Aro ha acollit per segon any consecutiu la final de la RoboCAT, el Campionat de Robòtica de Catalunya organitzat per l'associació El Racó dels Robotaires.

La jornada ha comptat amb els 34 equips que havien assolit millor puntuació a les fases territorials. En concret 16 de categoria júnior, 14 sènior i 4 d'adults.

Aquesta quarta edició el camp de la RoboCAT s'ha inspirat en les Revoltes dels pagesos de Remença. Tots els robots, prèviament programats pels estudiants, s'han enfrontat en una lluita entre la noblesa i la pagesia feudals. En sortia victoriós aquell robot que aconseguia llençar més taps de suro al camp contrari.

La RoboCAT es va crear amb els principals objectius de crear un entorn comú on compartir idees amb les persones que tenen inquietuds en l'àmbit tecnològic, incentivar la robòtica de muntatge i programari lliure, fer accessible i assequible la realització d'activitats robòtiques pels centres educatius i cívics, i fomentar la cooperació entre entitats per tal de crear sinergies en la recerca, desenvolupament i innovació.

 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia