Liciten el nou aparcament de Castell que estarà llest a finals de setembre

Intervé: Jordi Pallí, tinent d'Alcalde de Palamós i regidor d'urbanisme

El nou aparcament de Castell serà una realitat abans d'acabar setembre. Aquest és el termini amb el que l'Ajuntament treballa després d'adjudicar les obres a l'empresa Massachs Obres i Pasiatge per 230 milions d'euros.

El projecte està dissenyat per l'arquitecte ambientalista Martí Franch i en el concurs públic per realitzar-lo s'hi van presentar 9 empreses.

El nou aparcament tindrà capacitat per 560 vehicles i intentarà minimitzar l'impacte ambiental a través de talussos i motes. Serà un espai multifuncional que en temporada baixa servirà també com a camp de pastures.

Les obres per construir-lo van lligades a diverses millores a l'entorn del paratge com són nous accessos senyalitzats a la platja, intervencions en l'espai natural entre la platja i l'aparcament per reforçar la seva naturalització i la instal·lació d'un panell informatiu abans d'arribar a l'aparcament amb informació sobre la seva ocupació, l'estat del mar o les activitats municipals.

El procés de reordenació de Castell també ha permès la instal·lació d'hidrants i sistemes antiincendis per ajudar els Bombers en cas d'emergència.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia