Palamós presenta la seva nova marca turística i campanya promocional

Palamós

Data: 23/06/2020

INTERVÉ: Lluís Puig, alcalde de Palamós

Palamós estrena l'estiu presentant la seva nova marca turística i la campanya promocional del municipi. Aquesta marca és fruit d'un procés de participació del Consell Econòmic i Social i es reforça amb el lema 'Vida mediterrània'

El disseny de la marca, que acompanyarà elements promocionals, uniformitat del personal de l'Àrea de Turisme, i marxandatge, entre altres, combina una tipografia suau i agradable amb fins a divuit elements temàtics d'iconografia  que es triaran en funció de cada moment. El nom Palamós es reforça amb un punt al final. Simbolitza el fort sentiment de pertinença dels palamosins. 

A més a més, també s'ha donat a conèxier una nova campanya de promoció turística. A les xarxes i mitjans gràfics es veuran imatges de racons emblemàtics del municipi amb la frase "Cuidem tots els detalls perquè tu també formis part de Palamós". A tot això, Turisme ha engegat un marc de propostes d'experiències diferents en col·laboració amb agents del sector privat que van des d'enogastronomia fins a rutes pels camins de ronda  o activitats nàutiques i marines diverses.

Comentaris (1)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix

GxRPnRVyfa 35 dies
555


Més articles de Economia