S'obren les pliques amb les propostes arquitectòniques per la nova Biblioteca

Un jurat format per 16 persones estudiarà aquest dimecres els projectes arquitectònics que s'han presentat per ampliar la Biblioteca Municipal Mercè Rodoreda de Platja d'Aro. El comitè està format per 5 arquitectes, dues bibliotecàries, dos alts funcionaris municipals i un representant de cada un dels partits polítics amb presència al plenari.

El passat gener l'Ajuntament va anunciar l'obertura d'unc oncurs d'idees per ampliar la Biblioteca Municipal amb un espai polivalent per a usos culturals i cívics i sales per l'arxiu municipal. Es va escollir l'entorn de la Masia Bas per ser zona d'equipaments i es pensa en una solució arquitectònica adequada a les necessitats actuals de la infraestructura però que no condicioni futurs creixements o nous equipaments.

El mes de març es va posar a licitació la redacció del projecte per un valor de poc més de 216.500 euros. Fins al mes d'abril s'han pogut presentar propostes i aquest dimecres s'ha procedit a fer l'obertura de pliques, és a dir els membres del jurat han pogut veure i estudiar les propostes que complien els requisits de la licitació.

Un cop decidit el projecte arquitectònic que farà l'ampliació de la Biblioteca, es procedirà a licitar el projecte que pot arribar acostar més de 5 milions d'euros entre l'enderroc i la nova construcció. Un cop licitat el projecte arquitectònic, l'estudi guanyador tindrà 5 mesos per executar la proposta.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia