S'ampliarà la carretera de Torroella de Montgrí a Rupià

Intervé: Joaquim Sabrià, alcalde de Parlavà.

La carretera GI-643, que connecta les localitats de Torroella de Montgrí fins a Parlavà, i la GI-642, de Parlavà a Rupià, s'ampliaran en un futur pròxim. Ho ha anunciat l'alcalde de Parlavà, Joaquim Sabrià, després de posar sobre la taula la perillositat d'aquestes vies. L'inici de les obres a avui dia és un misteri. Tot i això, el projecte ja es troba en estat de redacció, i fa pronosticar que la maquinària pesant podria arribar en un període d'un any.

L'eixamplament de les dues vies és una reivindicació històrica pels ciutadans de les 4 localitats. De fet, tant la GI-643 com la GI-642 solen copsar els titulars de les notícies, ja que s'inunden amb facilitat.

D'altra banda, les dues carreteres són molt estretes alhora que presenten un alt trànsit, sobretot de vehicles d'alt tonatge i bicicletes. Des del consistori de Parlavà demanen un eixamplament d'un metre i mig a banda i banda de carretera, per tal de formar un petit voral. 

El projecte, que es troba en estat de redacció, es dividirà en tres trams: el primer de Torroella de Montgrí a Serra de d'Aró, el segon de Serra de d'Aró fins a Parlavà i finalment, de Parlavà a Rupià. Els pronòstics indiquen que la maquinària pesant podria començar les obres del primer tram, en un període d'un any vista. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia