Ports de la Generalitat visita les obres del port de Sant Feliu de Guíxols

INTERVÉ:  Joan Pere Gómez, gerent de Ports de la Generalitat //  Carles Motas, alcalde de Sant Feliu de Guíxols

Després dels desperfectes provocats pel temporal Glòria del gener, Ports de la Generalitat ha destinat 1,7 milions d'euros al port de Sant Feliu de Guíxols. Aquest dijous l'alcalde de Sant Feliu i Ports de la Generalitat s'han reunit per fer una visita d'obres.

El port de Sant Feliu va patir danys estructurals a l'extrem del dic de recer del costat de la bocana, per l'impacte de l'onatge del temporal Glòria. Les obres han consistit en la reposició d'escullera i blocs de formigó per assegurar l'estabilitat del dic i garantir la seguretat dels usuaris.
Amb aquestes obres s'ha preparat el port per possibles temporals, tenint en compte que el canvi climàtic ja és una realitat. Les reformes han donat prioritat a la seguretat i no tant a l'estètica.

En les obres d'emergència s'ha reforçat la part final del dic amb 402 blocs de formigó i 2.000 tones d'escullera. També s'ha rehabilitat la balisa verda, un emblema de la ciutat. En aquests moments les obres han quedat aturades per no interferir en l'activitat del port durant la temporada d'estiu. Ara només cal acabar de pavimentar una part del moll i la zona de passeig. L'activitat es reprendrà a finals de setembre o inicis d'octubre.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia