Unió de Pagesos s’oposa a la construcció de la nova variant a Torroella de Montgrí

Torroella de Montgrí

Data: 13/09/2020

Intervé: Martí Cusó, Portaveu d’Unió de Pagesos al Baix Empordà 

Unió de Pagesos
s’oposa a la construcció d’un nou vial a Torroella de Montgrí. El sindicat creu que la variant projectada pel Departament de Territori no ajudarà a descongestionar el trànsit del municipi i que, per contra, causarà danys irreversibles en aquest espai.

La pagesia no veu amb bons ulls la construcció d’ un nou pont sobre el riu Ter per connectar la carretera que va de Verges a Torroella amb la que va de Serra de Daró cap aquest mateix municipi. Segons el sindicat Unió de Pagesos, la variant no complirà l'objectiu de descongestionar el trànsit del nucli de la població, i és que sostenen que els turistes i els vehicles en direcció a l'Estartit continuaran passant com fins ara. Això sí, la infraestructura causarà uns danys que no es podran arreglar.

Pel que fa als camps, també els comportaria certs problemes com per exemple que molts quedaran partits i els pagesos hauran de fer mans i mànigues per accedir d’un costat a l’altre. En quant a les solucions des del sindicat asseguren que ja en tenen algunes de pensades que creuen que són més respectuoses amb el territori.

Des d’Unió de Pagesos ja han començat a reunir-se amb els ajuntaments de les poblacions afectades pel projecte, com per exemple Fontanilles, Ullà o Gualta, per exposar-los el seu punt de vista.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia