'Salvem Palafrugell'. Una caixa de resistència solidària pel comerç tancat per la Covid

Palafrugell

Data: 21/10/2020

Intervé: Eli Garcia, impulsora iniciativa 'Salvem Palafrugell'


És una iniciativa d'Eli Garcia, botiguera del Canada House que va començar a caminar divendres passat i ha tingut bona acollida


Una comerciant de Palafrugell ha iniciat una campanya per ajudar als comerços de la vila tancats per les restriccions de la Covid-19. La inciativa solidària porta per nom 'Salvem Palafrugell' i vé a ser com una mena de caixa de resistència.

La impulsora de la iniciativa és Eli Garcia  botiguera del Canada House del Centre Comercial Cel Obert. En veure les greus afectacions sobre bars, restaurants i estètiques que provocaven les noves restriccions de la pandèmia va decidir comprar unes guardioles i repartir-les pels comerços que encara estan oberts.  N'hi ha una trentena.

Aquesta donació funcionarà com una espècie de 'caixa de resistència' que es repartirà equitativament entre els comerços tancats greument afectats per la pandèmia. La iniciativa ha començat a agafar volada i té el suport de l'Associació de comerciants Oohx!gen.

El sector comercial de Palafrugell s'ha vist greument afectat per les restriccions. Els comerciants admeten que el tancament de bars i restaurants ha provocat una disminució de la clientela i uns carrers tristos i desangelats.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia