Per Tot Sants s'espera l'arribada de turistes francesos a la Costa Brava

Baix Empordà

Data: 25/10/2023

El sector del turisme durant l'octubre, sempre ha funcionat prou bé, ja que el clima encara acompanya a les activitats d'oci a l'aire lliure, i la gent allarga tot el que pot, les seves vacances. Aquest any, doncs, s'espera que l'afluència de turisme francès a la Costa Brava durant el Pont de l'1 de novembre, sigui considerat.

Amb el pont de l'1 de novembre, sempre passa que el turisme nacional ja ha fet les vacances, i per tant és complicat que torni a fer-les, tot i que si el pont, cau a prop del cap de setmana, si afavoreix l'afluència d'aquest tipus de turisme, però si cau entre setmana, com és el cas d'aquest any, el perjudica. Així aquests dies, que els turistes francesos si tenen vacances, s'espera una visita per part seva.

Per altra banda, en els últims dos anys, l'octubre sempre s'ha treballat força bé i s'ha allargat el que és la temporada turística, i a més, el clima en aquest cas, hi ha afavorit, ja que el bon temps també s'ha allargat. Per tant, s'espera que aquest 2023 sigui de la mateixa manera.

Pel que fa al sector turístic de la demarcació de Girona, es mostra satisfet amb la campanya turística 2023, perquè ha rebut més de 7 milions de visitants que han generat més de 24 milions de pernoctacions en 9 mesos d'activitat turística, sobretot a la zona de la Costa Brava, a on s'han capitalitzat les millors dades de visitants i ocupacions de la temporada.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia