La Pista de Gel de Palafrugell ja ha obert les portes

Palafrugell

Data: 15/12/2018

INTERVÉ: Albert Gómez, Regidor de Promoció Econòmica

La Pista de Gel de Palafrugell ha obert les portes aquest divendres a l'espai Bòbila i arriba per quedar-se fins al 6 de gener. Es tracta de l'atracció més esperada d'aquestes festes que enguany celebra ja a la seva 14a edició i amb un èxit assegurat. 

Com és habitual, el primer dia ja s'ha omplert de patinadors i patinadores com també de pares, mares i amics que també han pogut gaudir d'aquest espai a la zona dels bars. 

Enguany al voltant de la Pista s’hi organitzaran també tot un reguitzell d’activitats com l’esperat i ja gairebé tradicional concert dels Rock’nRoll Brothers per Nadal, més música amb els grups Ideal i Festucs, i altres activitats infantils com teatre en anglès o espectacles de màgia. 

La Pista de Gel s'ha convertit en un referent de les festes de Nadal al municipi i en un punt de trobada amb una mitjana de 6.000 patinadors per any. Un pol d'atracció tant pels palafrugellencs com pels veïns del municipi i una manera més per dinamitzar el comerç del poble.

Amb la intenció que aquell qui vagi a patinar també es quedi a la població a passejar i fer algunes compres, enguany la campanya de comunicació de la pista de gel està encarada a promocionar el comerç local. Precisament en aquest sentit s'ha engegat una promoció de vals per bescanviar en les mateixes botigues o establiments de restauració de Palafrugell. La pista de gel es mantindrà oberta fins el dia de Reis, el diumenge 6 de gener.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia