Primer dia d'obertura de les perruqueries amb restriccions

Intervé: Jaume Novella, prerruquer

Amb permís dels bars,  un dels serveis que segurament més s'ha trobat a faltar és aquest. Les perruqueries han pogut tornar a obrir aquest dilluns amb estrictes mesures de seguretat, només amb cita prèvia i l'aforament limitat. 

Des d'aquest mateix dilluns ja s'han començat a omplir de clients que volien recuperar la seva estètica després de convertir-se en deixats Robinsons Crusoe o maldestres aprenents de perruquers amb alguna desgràcia estètica durant el confinament. 

Sense un protocol específic per les perruqueries sí que hi ha directrius genèriques per tots els establiments que han pogut obrir. Ús obligatori de mascareta tan per clientela com personal, desinfecció de tot el material i mobiliari cada cop que s'ha utilitzat, desinfecció dos cops per dia de l'establiment i separació entre clientela. També presència de gel desinfectant a la porta. 

 En el cas de les perruqueries només s'atén per cita prèvia, no hi pot haver gent esperant torn i s'han retirat les revistes. 

Les perruqueries ara han de fer mans i mànigues per encabir els seus compromisos. Els tints, talls de cabell i arreglar desastres estètics que s'ha fet la gent a casa seran les principals tasques. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia