FECOTUR estrena nova oficina al passeig de Palamós

Intervenen: Toni Bachiller, president de FECOTUR; Lluis Puig, alcalde de Palamós

L’Associació pel Foment Empresarial del Comerç i Turisme de Palamós (FECOTUR) ha inaugurat una nova oficina al Passeig marítim de la localitat. La nova seu es troba on hi havia l’antiga oficina de turisme, aprofitant un espai molt cèntric del nucli palamosí.  D’aquesta manera, FECOTUR i el nou punt d’informació turístic estan una davant de l’altra per facilitar l’atenció i millors ofertes turístiques als visitants. La intenció és que la nova guingueta sigui un punt de reserves de les diferents activitats i comerços.

Aquesta connexió entre les dues instal·lacions serà més fàcil amb les noves obres del mes d’octubre.  Al passeig del mar es crearan places d’aparcament ràpid, que permetrà als turistes estacionar per informar-se. L’objectiu és facilitar l’accés a l’oferta del sector i oferir d’una forma més àmplia i amb més detalls tots els serveis del municipi.

Des de l’Ajuntament també es valora positivament l’obertura d’aquesta nova oficina, ja que consideren que la col·laboració público-privada és un model d’èxit per Palamós.

L’oficina estarà activa durant els estius i els caps de setmana, a més de dies puntuals com Reis o el Carnaval. Dels resultats d’aquests dos mesos dependrà que la nova instal·lació estigui operativa tot l’any .

Comentaris (1)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix

GxRPnRVyfa 35 dies
555


Més articles de Economia