Una segona empresa de canvi de llunes s'instal·la provisionalment a la zona de la Bisbal

La Bisbal d'Empordà

Data: 06/09/2022

Una segona empresa de canvi de llunes s'instal·la provisionalment a la Bisbal d'Empordà, arran de la pedregada del dimarts passat. La seva carpa sucursal s'ubica al polígon industrial de Vulpellac, a la carretera C-66, i opera cada dia de la setmana.

Aquesta empresa de canvi de llunes ha traslladat 7 dels seus 21 treballadors, a la carpa provisional ubicada a Vulpellac, a trocar de l'entrada de la Bisbal d'Empordà. Arran de la pedregada, el seu taller de Palafrugell va experimentar un increment de feina i per això, van decidir acostar-se al municipi i facilitar la reserva de cites per reparació.

Aquesta setmana operen de 9 del matí a 7 de la tarda. A partir de dilluns, però, ampliaran els horaris, així com el personal amb dos torns de treball. 

Sota la carpa poden reparar un centenar de vehicles diaris. Tanmateix, els ciutadans han hagut de demanar cita, per no saturar el ritme de feina.

Amb Carglass ja són dues les empreses ubicades temporalment a la zona de la Bisbal d'Empordà. Asseguren que la demanda és elevada i que molts vehicles necessiten intervenció urgent, a causa dels impactes rebuts.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia