Una brigada ocupacional treballa en diversos espais municipals de Palafrugell

Una brigada ocupacional treballa en diversos espais municipals de Palafrugell
Palafrugell

Data: 21/02/2018

Una brigada ocupacional, integrada per 4 persones, ha iniciat els treballs de pintura de diferents equipaments municipals. Aquest personal ha estat contractat mitjançant Programa de Treball i Formació desenvolupat per l’Ajuntament de Palafrugell i subvencionat pel Servei d’Ocupació de la Generalitat de Catalunya

Les feines de pintura, tant de façanes exteriors com d’espais interiors, s’estan desenvolupant en diverses dependencies municipals: el mercat de Carn, el mercat del Peix i la Biblioteca municipal, i properament està previst pintar tota la façana exterior de l’espai polivalent de la Bòbila Vella al carrer Garriga de Palafrugell.

A banda d’aquestes feines que es desenvoluparan a les dependencies municipals, també està previst fer un repàs de pintura a elements de mobiliari urbà del municipi com bancs, jardineres, baranes i jocs infantils.


Formació en manteniment i rehabilitació

El personal que forma part de la brigada també adquirirà formació i experiència en l’àmbit del manteniment i rehabilitació dels equipaments municipals i mobiliari urbà, al conèixer els materials necessaris i la seva correcta preparació per posar-los en obra. Així com en la senyalització i protecció de les obres i feines que se’ls hi encarreguin.Les quatre persones que formen part d’aquesta brigada treballen sota la supervisió del personal de l’Àrea de Serveis de l’Ajuntament de Palafrugell.

Foto: Ajuntament de Palafrugell
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia