Inauguren la remodelació del camp de futbol de Sant Antoni

Dissabte passat es va inaugurar la remodelació del camp de futbol de Sant Antoni, que ha permès disposar d'uns vestidors i grades totalment noves, així com el canvi de gespa artificial.

L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni va inaugurar dissabte la remodelació del camp de futbol de Sant Antoni, unes obres que han permès disposar d’uns vestidors i grades completament noves, així com el canvi de la gespa artificial. 

Les obres s’han executat en diferents fases fins completar-se el passat mes de març. El nou edifici del camp de futbol disposa de més de 500 metres quadrats, amb 6 vestidors per als equips i 2 per als arbrites. 

El recinte és totalment accessible i disposa d’ascensor per l’accés a les graderies, així com també disposa de sis magatzems, una oficina, dos lavabos i un bar situat a la zona superior de la grada. 

Per altra banda, també s’ha renovat la gespa artificial del camp, que amb el pas del temps havia quedat desgastada i s’ha substituit per una de nova. Aquesta substitució s’ha fet mitjançant un contracte de rènting a 4 anys.

La inauguració va estar amenitzada amb la música de la banda de rock peculiar, Litus i companyia.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia