Un miler de persones al Costa Brava Wedding Day de Palafrugell

Palafrugell

Data: 26/11/2018

Tanca la segona edició del Costa Brava Wedding Day amb un miler de visitants en aquest certamen del sector serveis per casaments i esdeveniments. La Bòbila de Palafrugell s'ha vestit de gala durant tot el cap de setmana per acollir les propostes d'una trentena d'empreses del sector. L'objectiu era donar a les parelles que es casaran properament les eines per organitzar la millor festa.

En aquesta segona edició de la fira els organitzadors de l'empresa La Clau Events & Weddings van apostar per un canvi d'espai més ampli com és la Bòbila on divendres es va inaugurar el Costa Brava Wedding Day en una jornada pensada per donar difusió a les empreses de la vila amb una desfilada de moda casual i de moda nupcial després. Dissabte i diumenge la fira es va enfocar més a les parelles que es casaran amb defilades de vestits de nuvi i núvia i moda de nens per cerimònies. A més van celebrar-se diverses ponències sobre els serveis que es poden contractar el dia del casament.

Flors, parament de la taula, joies, decoració, música i gastronomia. No hi faltava res perquè els visitants trobessin a la Bòbila idees pel seu esdeveniment.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia