L'Espai nadó dóna servei a les famílies per 5è estiu consecutiu

Calonge i Sant Antoni aposta un any més per reservar aquest espai de la platja a les famílies amb infants petits. Per 5è any consecutiu s'ha posat en funcionament l'Espai Nadó que juntament amb el Club Infantil dónen servei a les famílies.  Situat a la zona de les palmeres de l'espigó del mig l'Espai Nadó és un servei adreçat a les famílies amb bebès. Hi ha canviadors, trones, microones, aparca cotxets i hamaques per donar el pit. Fins i tot hi ha unes neveres per poder-hi guardar aliments. És ja un espai consolidat al municipi que cada estiu dóna servei a més de mig miler de persones.

L'espai està obert cada dia durant els mesos de juliol i agost de les 10 del mati fins a les 8 del vespre i té programades una sèrie d'activitats dirigides que es concentren els dimarts i dijous de 18 a 20 de la tarda.

Entre les activitats hi ha gimnàstica per recuperar el sòl pèlvic després del part amb tècniques hipopressives, ioga per nadons, massatge infantil--- i xerrades sobre alletament, primers auxilis o anticonceptius després del part, entre d'altres temes.

Aquets dijous per exemple, un tècnic de salvament de platges explicava a les famílies alguns consells per anar amb seguretat a la platja amb nadons. Quines són les millors hores per anar-hi? com s'han de banyar al mar? per què se'ls ha d'hidratar? com se'ls hi ha de protegir la pell?

En aquests 5 anys que fa que existeix l'Espai nadó s'ha anat consolidant i és ja un servei de referència per moltes famílies que escullen Calonge i Sant Antoni com el seu destí per passar-hi les vacances tenint molt en compte els serveis que s'hi ofereixen com a destinació de Turisme Familiar.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia