En marxa la segona fase d'obres de l'Avinguda Doctor Fleming Platja d'Aro

L'Avinguda Doctor Fleming a Platja d'Aro ja torna està moguda amb les actuacions de la segona fase per transformar en un bulevard tota la zona comercial. Les obres, amb un pressupost de 2,5 milions d'euros, s'emmarquen el Pla de Comerç 2018-2023. S'espera que a principis de l'any que ve, als volts de Carnaval el projecte ja sigui una realitat.

L'arribada de la tardor és sinònim a obres. Després de l'aturada de l'estiu es reinicien els treballs pendents, és el cas de Platja d'Aro que com podem observar ja fa dies que s'estan duent a terme les actuacions de la segona fase del tram final de l'avinguda Doctor Fleming.

S'hi farà una petita plaça urbana i es transformarà el carrer Miramar en zona exclusiva per a vianants. En el tram enllestit s'hi farà un tercer pas per a vianants per creuar la via de serveis fins a la plaça d'Europa. Les obres, amb un pressupost de 2,5 milions d'euros, s'emmarquen el Pla de Comerç 2018-2023. S'espera que a principis de l'any que ve la transformació en un bulevard que connecta l'aparcament i l'espai comercial a cel obert ja sigui una realitat.

D'altra banda, aquests dies s'estan realitzant tasques de desbrossament del tram final, del pont de la C-253 fins a la desembocadura, a la llera del Ridaura. Aquests treballs anuals estan valorats en més de 12.000 euros que avança l'Ajuntament i que posteriorment reemborsarà l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) en forma de subvenció. A primers de 2024 es completarà el tram riu amunt, però inicialment s'actua en la zona més crítica, allà on la vegetació de ribera i les canyes americanes podrien provocar un taponament en la desembocadura en cas de riuada.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia