Martí Sabrià rep el premi Timó d'Or 2021

Gualta

Data: 21/03/2022

La Unió d'Empresaris d'Hostaleria i Turisme de la Costa Brava Centre augura una bona temporada turística. Un missatge optimista que ha llençat la seva presidenta, Bàrbara Hallé, en el marc de l'assemblea general ordinària de l'associació. A l'acte també s'hi han lliurat els guardons Timó 2021 que l'associació atorga. Enguany Martí Sabrià, ha rebut el Timó d'Or 2021 per la seva trajectòria com a gerent del Grup Costa Brava Centre.

Tot i la pujada de preus a causa de la guerra d'Ucraïna, la Unió d'Empresaris d'Hostaleria i Turisme de la Costa Brava Centre augura una bona temporada turística. Un missatge optimista que ha llençat la seva presidenta, Bàrbara Hallé, en el marc de l'assemblea general ordinària de l'associació i el lliurament dels guardons Timó 2021. De moment, dels 400 socis, no tenen constància de cap establiment que hagi de tancar per l'encariment de l'energia.

En la mateixa línia s'ha expressat Martí Sabrià que ha rebut el premi Timó d'Or 2021 atorgat per l'associació per tota la seva trajectòria professional com a gerent del Grup Costa Brava Centre durant quaranta anys fins a la seva jubilació el desembre del 2020. Sabrià ha explicat que continua vinculat al sector del turisme, en aquest cas des de la Fundació Jordi Comas en què va assumir la direcció l'any passat. També disposa part del seu temps en accions de caràcter solidari a través de l'Associació Impulsa.

El Timó d'Argent ha estat pel Grup d'Acció Local Pesquer Costa Brava (GALP) per la pesca sostenible i el foment del producte local. El seu president, Pere Estradera, ha reconegut els moments complicats que viu el sector.

A l'acte s'han entregat altres guardons com el distintiu pels 75 anys d'activitat per l'Hostal Restaurant La Llagosta de Llafranc; el dels 50 anys pel Restaurant Mas dels Arcs de Palamós i el Premi Proveïdor Cooperativa per MediaMarkt Business. També, s'han lliurat diplomes de qualitat a diverses entitats públiqúes i privades. Els guardons s'han lliurat aquest dilluns, després de dos anys d'aturada a causa de la pandèmia.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia