El sector de la restauració de la Costa Brava celebra la fi de les restriccions

Palamós

Data: 28/01/2022

INTERVÉ: Tomàs Brull, xef i propietari del restaurant 'La Cala Taverna'

S'ha acabat el fet d'haver d'ensenyar el certificat de vacunació per entrar a un establiment de restauració o al gimnàs. Aquesta obligatorietat va esdevenir amb l'objectiu de frenar els contagis, però l'arribada de la variant òmicron ho ha canviat tot.

Les persones vacunades també es contagien i, per tant, ensenyar el passaport Covid no garanteix que no puguis estar passant el virus.

El que també finalitza aquest divendres són gairebé la totalitat de les restriccions vigents que estaven establertes fins avui dia, com la limitació d'aforament i d'horaris. Aquestes mesures, juntament amb l'allau de cancel·lacions de reserves causades, principalment, pels contagis, han generat pèrdues importants al sector de la restauració.

Aquest sector celebra la fi de les restriccions. A més, expliquen que en aquestes darreres hores han notat un augment de reserves de cara a aquest primer cap de setmana de tornada a la relativa normalitat.

Aquests canvis, tanmateix, guarden una excepció. L'oci nocturn continuarà tancat i encara no hi ha data per la seva reobertura.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia