L'últim cap de setmana abans de Reis omple carrers i botigues del Baix Empordà

INTERVENEN: Laksmi Argemi, botiguera; David Novi, President de l'Associació de Comerciants de Sant Feliu; Manel Canadell, President de l'Associació de Comerciants de Castell-Platja d'Aro

Carrers, botigues, restaurants i cafeteries plens de gom a gom en l'últim cap de setmana per comprar tots els regals abans de l'arribada dels reis. I és que en aquestes dates, els centres comercials de les viles es veuen més plens que mai. Gent sortint i entrant de les botigues amb tota classe de bosses i de retruc bars i restaurants plens. Tot perquè el dia de reis tothom tingui el seu regal.

L'activitat comercial d'aquest cap de setmana ha estat un no parar, però encara ens queden uns últims dies per acabar d'escurar bé les butxaques i comprar tots els regals que ens falten.

Tot i que el Black Friday ja fa anys que fa anticipar les compres nadalenques, els últims dies previs a reis segueixen essent importants dies d'oci que es combinen amb els de més consum de l'any. El fet que els municipis es bolquin en oferir tot un seguit d'activitats que potenciïn aquestes compres hi ajuda molt.

Pel que fa a ocupació, entre el 26 de desembre i fins passat Reis, és el període més àlgid en reserves a hotels i també en consum a restaurants. Les segones residències també s'omplen, sobretot de famílies que amb les vacances escolars, trien passar aquests dies fora de la casa habitual.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Economia