Una màquina està fent els sondejos de l'aparcament de La Corxera

Durant dues setmanes aquesta màquina ha de fer els primers sondejos de l'aparcament de La Corxera de Sant Feliu de Guíxols. La seva tasca ha de marcar el nivell de la capa freàtica pel que farà quatre cates a 25 metres de profunditat i una darrera a 18 metres.

Aquestes dades s'incorporan en els requisits del projecte que ha de servir també per determinar el plec de clàusules amb el que el projecte del pàrquing surt a concurs públic. En aquests moments un equip jurídic està redactant aquest plec amb el que sortirà a licitació el projecte. una fase que es preveu que estigui enllestida aquesta primavera.

Tot i que no serà fins que surti a licitació quan es coneguin les empreses que volen optar a tirar endavant aquest projecte que s'apunta que pugui tenir un pressupost màxim d'execució material d'obres d'aproximadament 9 milions d'euros, l'Ajuntament avança que hi ha empreses interessades. 

Una vegada licitada l'empresa constructora d'aquest aparcament de 600 places, serà la mateixa empresa que executi l'obra i l'explotació del pàrquing la que redacti el projecte definitiu, el qual l'Ajuntament compta tenir a les mans aquest mes de juny.

Es té previst també que a principis de març s'obri un període d'informació ciutadana que consistirà en diverses reunions sectorials que serviran per absorvir les diferents idees que es podrien contemplar en el futur projecte. Si totes les fases del calendari es compleixen les obres podrien començar a principis de 2019.

 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia