Augmenta el servei d'autobús Sant Feliu-Girona amb un nou remolc per a bicicletes

La companyia de transports TEISA ha augmentat el servei regular de la línia que connecta Sant Feliu de Guíxols amb Girona. Ho fa amb dues connexions directes addicionals durant els caps de setmana i festius, a més, d'incorporar un remolc gratuït per a bicicletes.

Des del mes de març, l'autobús que connecta Sant Feliu de Guíxols amb Girona està equipat amb un remolc per a bicicletes. Un servei gratuït, que només s'ofereix amb els desplaçaments directes de 50 minuts de durada.

Així mateix, la companyia gironina de transports TEISA ha incrementat la freqüència en aquesta línia. Ambdues poblacions ara, també resten connectades a tres quarts de dues i tres quarts de quatre, en horari de sortida de la població empordanesa i només els caps de setmana i els dies festius.

Les novetats estan en major mesura adreçades als ciclistes que volen recorre la Ruta del Carrilet. De fet, durant la Setmana Santa el remolc es va omplir en quasi tots els trajectes, i els seus usuaris apel·len a la comoditat.

La iniciativa és fruit d'una prova pilot del 2017, anomenada BiciBus, la qual incorporava dins els autobusos uns portabicicletes. Ara, però s'han habilitat els remolcs amb una capacitat de 20 vehicles.

El preu de trajecte es manté invariable als 6,20 euros, i també resten inamovibles les freqüències amb parades a diferents poblacions de la Ruta del Carrilet. En aquest cas, es preserva l'horari entre les 7 del matí i les 10 de la nit i les bicicletes es guarden al malater.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia