Palamós inicia el procés d'ubicació de nous parterres al passeig del Mar

Palamós inicia el procés d'ubicació de nous parterres al passeig del Mar
Palamós

Data: 11/04/2019

L'Ajuntament de Palamós està executant, mitjançant els operaris de la Brigada Municipal, el projecte d'ubicació de nous parterres i zones de pas al passeig del Mar, amb l'objectiu d'eliminar progressivament els escocells continus existents.

Aquesta va ser una de les mesures proposades mitjançant procés de participació ciutadana en la qual es va demanar opinió als palamosins/es sobre quines millores consideraven que calia fer en l'àmbit del passeig del Mar. La ciutadania va considerar, entre altres, eliminar aquests escocells correguts que de manera sovintejada acumulen terra i brossa, i que poden provocar caigudes quan s'intenta superar aquest element per accedir des de la vorera al centre del passeig o a la inversa.

Davant aquesta petició ciutadana l'Ajuntament de Palamós ha previst convertir en parterres aquests elements. Amb aquest objectiu els operaris de la Brigada Municipal han començat a executar aquest projecte al passeig del Mar realitzant la millora en els escocells situats en paral·lel al carrer, i des de l'alçada del carrer d'Aragó en direcció al centre del municipi.

Les obres inclouen la instal·lació de reg automàtic i de malla antigerminal, la compactació de la sub-base de terra, la plantació de flors, en aquest cas de l'espècie asterisc de marina, i finalment la ubicació de grava decorativa.

Les tasques es complementen amb la construcció de nous passos per a vianants ubicats en aquests parterres, que permeten superar aquests elements amb més trams, fent més còmode i segur el pas entre les voreres laterals i el centre del passeig del Mar.

L'objectiu és el de seguir ampliant progressivament el nombre de metres amb el nou parterre que s'anirà construint en direcció al centre del municipi.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Economia