La Brigada Municipal de Palamós realitza l'arranjament de diversos trams de panots

La Brigada Municipal de Palamós realitza l'arranjament de diversos trams de panots
Palamós

Data: 17/06/2020

L'Ajuntament de Palamós realitza aquesta setmana l'arranjament de diversos trams de panots ubicats en els carrers Nou, i el de la Roda. 

Aquesta actuació és a càrrec d'operaris de la Brigada Municipal, i se centra en l’arranjament d’aquelles zones de panots que presenten desperfectes, que amb el temps i el pas de vehicles han quedat parcialment enfondrats o descalçat de la base i creen desnivells en el paviment.

L'actuació es va iniciar dimarts i s'allarga fins avui dimecres 17 de juny, període en el qual els vehicles no poden circular en tot aquest àmbit. 
Aquest tancament ininterromput permet executar els treballs d'un sol cop, amb la màxima rapidesa i eficàcia, donant a la vegada el temps necessari per a un correcte forjat i assecat del ciment utilitzat en l'arranjament d'aquests trams de panots, i que esdevé bàsic per garantir la durabilitat d'aquesta reparació.

Totes aquestes actuacions formen part del programa de manteniment i millores de la via pública que durant l’any realitza l’Ajuntament de Palamós mitjançant la Brigada Municipal, i que prioritza la rehabilitació i millora de voreres, places, carrers i espais públics de la vila.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia