Neix un nou concurs per premiar empreses i projectes empresarials

Calonge i Sant Antoni

Data: 15/06/2022

El Viver i Plataforma d'Empreses ALTAMAR de Calonge i Sant Antoni i la Cambra de Comerç de Palamós han impulsat el primer concurs d'empreses i projectes empresarials. Aquest concurs neix per premiar als negocis i emprenedors que destaquin en algun aspecte o que contribueixin a potenciar el desenvolupament socioeconòmic de les comarques gironines. Qui estigui interessat ja s'hi pot presentar.

Neix un nou concurs per premiar empreses i projectes empresarials a les comarques gironines. El Viver i Plataforma d'Empreses ALTAMAR de Calonge i Sant Antoni i la Cambra de Comerç de Palamós han impulsat aquesta primera edició per reconèixer empreses i emprenedors que hagin o estiguin destacant en algun aspecte rellevant o bé que desenvolupin projectes i iniciatives empresarials que contribueixin a potenciar el desenvolupament socioeconòmic del territori.

Amb aquest concurs es vol incentivar l'activitat empresarial local i de retruc reactivar l'economia colpejada per la pandèmia.

El premi s'ha dividit en dues categories: per empreses amb més d'un any d'activitat i per empreses que acaben de començar o idees de negoci que no estiguin constituïdes encara com a empresa. En total s'atorgaran 5 premis que valoraran la digitalització, l'expansió, la innovació i la tecnificació, l'economia circular i el millor projecte empresarial.

Qui vulgui presentar la seva candidatura ja ho pot fer. Les inscripcions estan obertes fins al 30 de setembre. Els premis es lliuraran al novembre en el marc de la cinquena edició del Congrés d'Emprenedoria ALTAMAR de Calonge i Sant Antoni.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia