Begur només restringirà l'accés a les platges de Sa Tuna i Aiguablava

Begur

Data: 18/06/2020

INTERVÉ: Eugeni Pibernat, regidor de platges

Begur no restringirà l'accés a la majoria de les seves platges i cales aquest estiu. El govern local ha considerat que és millor apel·lar a l'autoresponsabilitat que no pas dictar prohibicions com a regla general. 

La informació serà clau, ja sigui escrita a les senyalitzacions o a través dels agents cívics que recorreran el litoral begurenc explicant les mesures pertinents de seguretat. Encara que no tots siguin estrictament de platja, des de Begur defensen que tenen molts quilòmetres de litoral per poder esponjar la densitat de visitants.

Dues de les platges més icòniques i concorregudes del municipi tindran, això sí, un règim diferent. Són Sa Tuna i Aiguablava, que es tancaran quan s'omplin i comptaran amb mesures físiques de separació entre usuaris. 

Tot i això, l'Ajuntament vol deixar clar que les dues cales amb més restriccions, malgrat ser especialment populars, representen una petita part del total i que, sense elles, els banyistes encara disposen de més del 90% del litoral municipal. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia