Premis per comprar a Torroella de Montgrí amb la campanya 'Jo Compro a Torroella'

INTERVÉ: Dúnia Oliveras, regidora de Comerç i Mercat 

L’Àrea de Promoció del Territori de l’Ajuntament de Torroella de Montgrí, en col·laboració amb Montgrí Comerç, posa en marxa els mesos de setembre i octubre la campanya #JocomproaTorroella per promocionar el comerç local a través de Facebook i Instagram.

L'acció es concreta en el sorteig de 8 vals de compra per valor de 50 euros cadascun, per a bescanviar en els establiments de Torroella.

En el sorteig hi podran participar els usuaris d'aquestes dues xarxes socials que hagin compartit una foto amb qualsevol producte o servei adquirit als negocis de la vila amb l’etiqueta #JoComproaTorroella.

Aquesta és una nova iniciativa de suport i difusió del comerç local de proximitat, que s'emmarca en el pla d'accions que està implementant l'Ajuntament de Torroella de Montgrí per fer front als efectes de la COVID-19.

De la campanya actual en sortiran vuit imatges guanyadores, quatre per cada una de les dues xarxes socials possibles. Els noms es donaran a conèixer el 30 d'octubre en les mateixes xarxes

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia