Calonge i Platja d'Aro estaran connectats a través d'una ruta pedalable

Calonge i Sant Antoni

Data: 24/02/2022

Calonge i Platja d'Aro estaran connectats a través d'una ruta pedalable. Ja han començat les actuacions del tram i es preveu que a l'abril ja sigui una realitat. Això facilitarà l'accés als dos nuclis, un actiu clau pel turisme.

Les obres de la via verda que ha d'enllaçar Calonge i Sant Antoni i Castell-Platja d'Aro ja han començat. La ruta pedalable interurbana, que tindrà un recorregut de 3,3 quilòmetres, permetrà connectar els nuclis dels dos municipis. Es preveu que a l'abril ja estigui en funcionament.D'aquesta manera es donarà continuïtat a la ruta del Tren Petit, de Palamós a Palafrugell i a la del Carrilet, que va d'Olot a Sant Feliu de Guíxols.

Amb aquest nou tram també es millorarà l'accés a les platges, urbanitzacions, càmpings i diversos hotels. Es generarà una oportunitat al sector turístic.

Un cop enllestides les obres s'ampliarà, per tant, la xarxa de rutes en bicicleta i a peu del Baix Empordà. Des del Consorci de Vies Verdes, però, encara treballen en altres trams de les comarques gironines

El pressupost total de les obres puja a més de 700.000 euros. El projecte està cofinançat amb un ajut FEDER, per la Diputació de Girona i la Generalitat. La resta, uns 200.000 euros es finança entre els dos consistoris.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia