La Fundació Jordi Comas reflexiona sobre com abordar el turisme

La Fundació Jordi Comas ha celebrat una ponència per tal de reflexionar sobre com abordar el turisme en els pròxims anys. El sector és conscient que cal evolucionar i adaptar-se a una nova realitat amb el compromís de la sostenibilitat.

La Fundació Jordi Comas Matamala ha organitzat un espai de reflexió per tal d'abordar diferents temes relacionats amb el turisme. Aquesta activitat és un dels principals motors de l'economia del país i també ha esdevingut un factor de progrés i de relació social. Per tant, el sector turístic és conscient que cal evolucionar i adaptar-se a una nova realitat amb el compromís de la sostenibilitat.

Durant la ponència també s'han posat a debat diverses estratègies per atraure i redistribuir els turistes durant tot l'any, i no quedi concentrat en pocs mesos, concepte que es coneix com la desestacionalització de la temporada turística.

La Fundació Jordi Comas Matamala té com a missió actuar com a marc de pensament i d'interpretació del Turisme i desvetllar en tots els àmbits socials una consciència de transversalitat sobre aquest motor essencial del nostre país.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia