Bon cap de setmana llarg d'ocupació hotelera a la Costa Brava centre

Baix Empordà
Pals

Data: 10/06/2019

INTERVÉ:  Siham Abassi, recepcionista Càmping Mas Patoxas

Carreteres plenes de cotxes, terrasses amb totes les cadires ocupades i platges i piscines que comencen a rebre els primers banyistes de forma massiva. Aquest podria ser un bon resum dels darrers tres dies a la Costa Brava centre. El festiu del dilluns a molts municipis, sobretot de comarques barcelonines, ha fet que una vegada més el litoral gironí sigui una de les apostes fortes per passar el pont. 

Amb una ocupació a les places hoteleres que en molts punts ha voltat el 90%, el sector s'ha mostrat satisfet en com ha anat tot. La segona pasqua ha caigut tard i , a més, el temps ha començat a donar una mica de treva després d'una primavera agitada. La majoria dels visitants eren del país i s'ha apreciat que moltes reserves s'han fet d'última hora. 

De fet, la valoració que es fa del juny al complet és positiva. Pels propers dos caps de setmana hi ha molt bona previsió i el primer del mes, el dels dies 1 i 2 de juny, va coincidir amb un pont a França que també es va traduir en clientela. Esperen un gran estiu 2019. 

Al Baix Empordà en concret, les propostes multitudinàries s'han sumat a la ja de per si bona ocupació turística. Alguns exemples en són la Fira del Conte de Sant Feliu, la Fira de la Gamba de Palamós o el Carroussel Costa Brava de Palafrugell. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia