Com poden tenir millor comunicació les empreses per internet?

Data: 20/11/2018

Millorar la faceta comunicativa de la seva empresa. Amb aquest objectiu empresaris del Baix Empordà han assistir a una de les dues formacions que el Consell Comarcal del Baix Empordà els ha posat a l'abast. L'ens comarcal amb el suport dels Ajuntaments de Castell-Platja d'Aro i Begur ha impulsat dues jornades de formació durant les quals es pretén donar les idees i les eines necessàries per tenir una bona presència a les xarxes socials. 

Aquestes dos cursos han de servir perquè els empresaris baixempordanesos tinguin la oportunitat de destacar-se i diferenciar-se a partir d'una estratègia efectiva, atractiva i de qualitat a Internet i les xarxes socials. La primera formació ha tingut lloc durant tot el matí de dimarts a Platja d'Aro i la següent està programada per dimarts de la setmana que ve al Casino Cultural de Begur.

Les dues jornades les impulsa l’Espai Empresa del Consell Comarcal el qual haurà impartit un total de 10 cursos en els darrers quatre mesos. Aquestes formacions han tractat qüestions molt diverses, des de fiscalitat i comptabilitat a gestió del temps i comunicació. 

Comentaris (1)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix

GxRPnRVyfa 35 dies
555


Més articles de Economia