Begur unirà el camí de ronda d’Aiguablava amb el de Fornells

Begur unirà el camí de ronda d’Aiguablava amb el de Fornells
Begur

Data: 24/08/2018

L’Ajuntament de Begur construirà el camí de ronda públic a la cala d’en Malaret amb l’objectiu de donar continuïtat al traçat públic existent que ve d’Aiguablava i unir-lo al de Fornells. A més, amb aquest nou tram de camí de ronda, que farà 65 metres de llargada, s’evitarà que els vianants que l’utilitzen hagin de passar per finques de titularitat privada.

El projecte, redactat per l’arquitecte Joan Josep Murgui, en representació de l’empresa Interlands, es concreta en la construcció de trams d’escales des del final de l’accés a la cala d’en Malaret fins enllaçar, per la banda de mar, amb les escales ja existents que van cap el Port d’Esclanyà i Aiguablava.

Les escales es faran amb pedra natural de la zona, a excepció de dues zones, on hi ha penya-segat, que se sortejaran amb la col·locació de passarel·les metàl·liques. La durada de les obres i la seva posada en marxa s’estima en un temps màxim de 2 mesos, passada la temporada estival.

El traçat del camí de ronda de la costa està qualificat com a xarxa per a vianants però és necessari tramitar les corresponents autoritzacions administratives a el Servei Provincial de Costes del Ministeri d’Agricultura, Pesca i Alimentació de l’Estat espanyol i davant el Servei de Costes del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunyaja degut a que les obres afectes a les zones del domini públic marítim terrestre. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia