Anul·lació d'activitats a Santa Cristina

Anul·lació d'activitats a Santa Cristina
Santa Cristina d'Aro

Data: 18/03/2020

L'Àrea de joventut de Santa Cristina d'Aro informa de canvis arran de la crisi per la COVID-19

- Els cursos ocupacionals de Manipulació d'Aliments del dimecres 25 de març i d'Assistència Sanitària Immediata (ASI Nivell I) que s'havien de realitzar durant la Setmana Santa, queden ajornats fins a nou avís. L'evolució que tingui l'actual estat d'alarma determinarà les noves dates d'aquests cursos. S'informarà a la ciutadania amb la suficient antelació.

- La Sortida Jove a la Garrotxa que s'havia de realitzar conjuntament amb l'àrea de Joventut de Castell-Platja d'Aro durant la Setmana Santa, queda ajornada per l'inici del pròxim curs escolar. Es realitzarà els dies 9, 10 i 11 d'octubre. 

- Les quotes del 3er trimestre dels cursos d'ANGLÈS NIVELL INICIAL (A2), ANGLÈS NIVELL INTERMIG (B1) (Grup 1), ANGLÈS NIVELL INTERMIG (B1) (Grup 2), ANGLÈS NIVELL AVANÇAT (B2) i PERCUSSIÓ es reajustaran en funció del moment que puguin reiniciar-se les classes, compensant també les classes que s'han perdut del mes de març. S'informarà a la ciutadania del període d'inscripcions amb la suficient antelació.  

- Tot i el confinament físic, l'àrea de Joventut segueix activa telemàticament! Podeu contactar amb l'àrea de Joventut via mòbil (606 46 95 84), per correu electrònic (joventut@santacristina.cat) o a través d'Instagram i Facebook (@zonajovesca).
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia