Els comerços de Platja d'Aro esperen un agost més fort després d'un juliol desigual

Els i les comerciants de diferents establiments del municipi de Platja d'Aro, conegut per la seva afluència de turistes durant la temporada d'estiu, comparteixen amb nosaltres com ha anat la facturació d'aquest mes de juliol. Altrament, també fan una predicció del que pot ser l'agost, el qual esperen molt més mogut que aquest mes.

Durant l'estiu, el turisme augmenta a la Costa Brava, molta gent des de diferents zones del món, s'acosta fins aquí per gaudir de les seves vacances a les zones més especials que tenim com ara, Platja d'Aro, una localitat que està disposada a oferir un menjar deliciós, roba de molta qualitat o un bon berenar abans de trepitjar la sorra de la platja.

A hores d'ara, amb mig estiu a la butxaca, des de pastisseries fins a botigues de roba o joies, comparteixen la mateixa opinió: menys turistes del que esperaven. Això sí, estan ben preparats pel mes d'agost, on estan ben segurs que molta gent s'aproparà fins a Platja d'Aro per continuar gaudint d'aquest estiu 2023.

Des d'aquests centres, animen que la gent s'acosti fins aquí per gaudir de les seves vacances en aquesta zona. També volen destacar que aquest mes d'agost serà la Festa Major del poble i estan ben segurs que això ajudarà a fer que més turistes vinguin fins aquí.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia