El camp de futbol de Sant Antoni estrenarà nova gespa artificial la setmana que ve

El camp de futbol de Sant Antoni estrenarà nova gespa artificial la setmana que ve. L'Ajuntament ha decidit renovar-la després de quinze anys i aprofitarà per millorar les instal·lacions del bar.

Aquests dies el camp de futbol municipal de Sant Antoni de Calonge està en plena immersió de millores. I és que després de quinze anys, l'Ajuntament ha decidit renovar la gespa artificial. A més, s'aprofitarà per fer millores a les instal·lacions del bar incorporant plaques solars. Es preveu que la setmana que ve ja estigui l'actuació acabada. El pressupost ha estat d'uns 200.000 euros.

El 2018, el consistori va invertir 350 mil euros per fer les grades, l'ampliació dels vestuaris i el bar del camp de futbol de Sant Antoni, una prioritat de l'Ajuntament després de veure la necessitat de les reformes i millores. I és que aquest camp l'utilitzen clubs esportius i les escoles.

D'altra banda, fa dos anys que l'Ajuntament va renovar la gespa del camp de futbol de Calonge, justament abans de disputar-se el torneig de futbol base, la Mediterranean Internacional Cup. Des de l'Ajuntament es mostren satisfets d'aquestes millores i esperen que aquesta temporada els clubs de futbol del municipi aconsegueixin grans èxits.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia