El Consell Comarcal enceta el període d’entrevistes laborals pel programa Som Singulars

El Consell Comarcal enceta el període d’entrevistes laborals pel programa Som Singulars
Baix Empordà

Data: 18/02/2019

Personal de l’àrea de promoció econòmica i turisme del Consell Comarcal del Baix Empordà realitzaran dimarts 19 entrevistes a joves interessats en el programa de formació Som Singulars. Les entrevistes tindran lloc a l’aula A5 del Convent dels Agustins de Torrella de Montgrí a partir de les 10 del matí. En cas de no poder-hi assistir, els interessats podran realitzar l’entrevista contactantprèviament amb les tècniques del programa.

Som Singulars és un programa d’ocupació juvenil engegat que proposa quatre cursos diferents: atenció al client, auxiliar de magatzem, ajudant de cuina i ajudant de cambrer. És una iniciativa conjunta del Consell Comarcal amb la Generalitat de Catalunya, el Servei d’Ocupació de Catalunya, el Ministeri de Treball, Migracions i Seguretat Social, el Fons Social Europeu i els ajuntaments de Calonge, Castell-Platja d’Aro, Palafrugell, Torroella de Montgrí i la Bisbal d’Empordà.

Totes les formacions consten de 200 hores, repartides en 140 de formació professionalitzadora, 10 de mòduls transversals i 50 de formació pràctica. Els requisits per participar al programa són tenir entre 16 i 29 anys i estar inscrit com a demandant d’ocupació a l’Oficina de Treball de la Generalitat (amb seus a la Bisbal i Palamós) i a Garantia Juvenil. A més, el programa compta amb un acompanyament i seguiment tutoritzat per al jove al llarg de tot l’any, amb l’objectiu de facilitar el seu retorn al sistema educatiu o la inserció al mercat de treball.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia