Una vintena de joves participaran en la segona Jornada d'Emprenedoria Jove

Platja d'Aro celebra aquest dijous la segona jornada d'emprenedoria jove. S'hi han inscrit una vintena de persones que podran compartir les seves experiències i adquirir coneixements per crear o millorar els seus projectes.

L'Ajuntament de Platja d'Aro ha apostat per segon any consecutiu per celebrar la Jornada d'Emprenedoria Jove. L'objectiu és que els joves puguin compartir les seves experiències i inquietuds per crear una empresa o millorar el seu projecte. Es tracta d'un espai de reflexió, on s'oferiran recursos per treballar les aptituds emprenedores. Després de l'obertura institucional, agafarà el protagonisme l'emprenedor Toni Sánchez que oferirà una ponència per explicar la seva experiència i motivació per crear el seu projecte. Més tard està previst un networking i la presentació d'experiències joves a càrrec de l'institut Ridaura. L'acte també entregarà premis a les persones joves emprenedores del municipi.

A més a més, actualment l'Àrea de joventut està treballant en el Pla Local de Joventut (PLJ), una eina que té l'Ajuntament per orientar el contingut, la metodologia i l'avaluació de les polítiques de joventut del municipi. En aquest sentit, animen als joves d'entre 12 i 35 anys a participar en l'enquesta per poder fer la diagnosi del pla.

D'altra banda, des de l'Àrea de joventut recorden que el pròxim 8 de juny, una gran comissió de joves ha preparat la festa cowboy com a tancament de curs. Es farà a la Platja Cavall Bernat.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia