Ports posa punt i final a les obres per arreglar els desperfectes del Gloria

Palamós

Data: 20/07/2020

Intervé: Joan Pere Gómez, Director de Ports; Lluís Puig, Alcalde

Ports de la Generalitat ha posat punt i final a les obres per les destrosses del Temporal Gloria a Palamós a l'espera que la concessió del Club Nàutic Costa Brava executi la rehabilitació de les naus enfondrades per les ones del gener passat. L'Alcalde de la ciutat, Lluís Puig i el director de l'ens públic portuari, Joan Pere Gómez, han visitat els últims treballs de reforç dels dics de la zona de la pedrera i el vial del port.

Amb un pressupost de 867.000 euros les obres han servit no només per arranjar els desperfectes d'un temporal històric sinó també per preparar les infraestructures portuàries pel canvi climàtic i episodis com el Gloria cada cop més freqüents.

L'Alcalde de la ciutat, Lluís Puig, ha agraït la celeritat de Ports de la Generalitat i ha aprofitat per llançar una pulla contra l'executiu espanyol per les obres que té pendents en l'àmbit costaner de les seves competències.

Una d'aquestes zones d'actuació que reclama l'Alcalde és a la zona de La Fosca.

El Director de Ports, Joan Pere Gómez, s'ha excusat pel fet que algunes de les obres que està fent Ports al Litoral Català es facin en temporada alta però ho ha justificat pel fet que l'ens no vol tenir obres quan meteorològicament és més probable que hi hagi temporals, com és el cas de la tardor.

Comentaris (1)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix

GxRPnRVyfa 35 dies
555


Més articles de Economia