Amazon instal·la a Calonge la primera taquilla de recollida de la província de Girona


El gegant de comerç electrònic Amazon ha instal·lat al nucli de Calonge un nou punt de recollida de comandes que perquè els clients puguin recollir els seus paquets quan i on més els convingui.

Els lockers són taquilles automàtiques que la multinacional ha distribuït en més de 120 punts de l'estat espanyol. A la província de Girona l'únic locker que hi ha de moment és aquesta taquilla ubicada a la gasolinera de Calonge.
 
Amazon Lockers és un servei que la companyia nord-americana de comerç electrònic va presentar fa tot just uns dies i ja és operatiu en 30 capitals. Permet als clients d'Amazon enviar les seves comandes en aquestes taquilles obertes les 24 hores del dia, els set dies la setmana.
 
Les Amazon Lockers s'han instal·lat en estacions de servei Repsol, com aquesta de Calonge, restaurants telepizza, supermeracts Dia, trasters OhMyBox i altres centres comercials. Els clients poden triar la taquilla que vulguin per enviar els seus paquets. Una vegada el paquet és dins la taquilla el client rep una notificació per correu electrònic amb un codi i té 3 dies per recollir-lo abans que Amazon el retorni al magatzem. Un cop allà els clients introdueixen manualment o a través d'un lector de codi de barres el codi facilitat per Amazon. Llavors la taquilla s'obre i es pot retirar el paquet.
 
Aquest locker que l'han batejat amb el nom de Guillem és el primer operatiu a la província de Girona.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia