Millores a la pista atlètica de Palafrugell

Millores a la pista atlètica de Palafrugell
Palafrugell

Data: 04/05/2018

L’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Palafrugell, ha estat realitzant aquesta setmana obres de millora al paviment de la pista d'atletisme de l’Estadi Municipal de la vila, en perspectives a la 26a edició del Míting Internacional d’Atletisme de Palafrugell, una competició a la qual hi prové gent d’arreu del món.

L’operació ha consistit en la reparació d'uns 30 metres quadrats, principalment als carrers 1 i 2 situats a la zona del Gol Nord de l’Estadi. Així, s’ha aixecat la part del tartà afectat i se n’ha fet un recautxutat, instal·lant un nou paviment atlètic, modern i que ha deixat aquest quadrant en òptimes condicions.

Amb aquesta actuació, que ha tingut un cost de poc més de 7.000€, el regidor d’Esports de Palafrugell, Pau Lladó, esmenta que serveix per “dignificar una instal·lació que té una alta activitat esportiva, sobretot ara, abans de l’estiu, que hi ha clubs provinents d’arreu d’Europa que escullen Palafrugell com a lloc d’entrenament”. A més, el regidor conclou que amb aquesta actuació es vol seguir apostant per els estades atlètiques i per promoure aquesta instal·lació, fet que, “des de principis d’aquest any 2018 ja s’hi està treballant intensament”.

Es tracta doncs, de la tercera actuació d’aquestes característiques que es fa sobre el tartà atlètic palafrugellenc des de l’abril de 1991, que va ser quan es va instal·lar a la instal·lació de l’Estadi Municipal de la vila.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia