Sostre Cívic habilita un formulari per preinscriure's a l'habitatge cooperatiu de Palamós

Palamós

Data: 16/07/2021

La cooperativa Sostre cívic, la qual aposta per l'habitatge cooperatiu en secció d'ús com a alternativa, ho fa aquest cop a Palamós i ja disposa del formulari perquè les persones interessades es puguin preinscriure. 

Sostre Cívic, conjuntament amb l'Ajuntament, van presentar l'avantprojecte per a la construcció d'un edifici de 34 habitatges en un solar municipal de l'avinguda de Catalunya

A hores d'ara, Sostre Cívic es planteja i preveu publicar un complet dossier del projecte amb tota la informació sobre requisits d'accés, informació econòmica i calendari previst, així com xerrades informatives i presencials per resoldre dubtes. 

La promoció que es fa, va dirigida a tothom, però amb prioritat especial per als joves. L'objectiu és construir un bloc de 5 plantes amb un espai de 1.000 metres quadrats i un cost de 4,3 milions d'euros al solar que es troba al costat del supermercat Lidl de Palamós. Aquest espai s'ha cedit a la cooperativa per a un termini de 75 anys i es preveu que no ha de trigar més de 2 anys en ser construït. 

Les persones que hi visquin en aquests habitatges tenen un ús indefinit i intransferible, a canvi de pagar una entrada inicial retornable i una quota mensual assequible.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia