El TSJC deixa el Palm Beach en mans de la Generalitat

La històrica discoteca de la façana marítima de Sant Feliu de Guíxols, Palm Beach, és definitivament de la Generalitat després que el Tribunal Superior de Justícia ratifiqués l'expedient d'extinció de la concessió de l'espai al·legant el "deteriorament" i l'"abandonament" de la propietat. 

La concessió havia acabat el juliol del 2018 i la societat Touring, propietària del grup Eldorado, no ha pogut allargar-la després que a l'any 2016 la Direcció General d'Ordenació del Territori i Urbanisme de la Generalitat tramités l'expedient per posar fi a la concessió de l'edifici a petició de l'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols. 

La pròpia administració local ja ha anunciat que està treballant amb la Generalitat i l'estat per presentar un avantprojecte que li donaria les claus com a nou concessionari dels històrics Bany de Sant Elm

Ara mateix, la propietat primera de l'edifici és de l'estat, però la competència sobre la mateixa pertany a la Generalitat. Un dels inconvenients per l'Ajuntament a l'hora d'aconseguir l'edifici és que s'ha de pagar el cànon de Costes, el que obliga l'administració ganxona a aconseguir rendibilitat gràcies a l'edifici per fer front als seus costos. 

Després de tres processos per declarar la caducitat de la concessió, iniciats els anys 2003, 2008 i 2013, Territori ha aconseguit deslliurar-se dels concessionaris històrics de l'equipament. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia