Les obres d'urbanització de Mas Pere de Calonge s'acceleraran a partir del setembre

Calonge i Sant Antoni

Data: 03/06/2022

Les obres d'urbanització de Mas Pere de Calonge s'acceleraran a partir del setembre. Fins ara han fet poca cosa pel retard del contracte signat per l'empresa Endesa. Les obres, que durant molts anys han reivindicat els veïns, tenen un cost de 8,7 milions d'euros i si tot va bé d'aquí a dos anys hauria d'estar tot enllestit.

Des del setembre passat que estan en marxa les obres d'urbanització de Mas Pere de Calonge per posar al dia aquesta zona. Tot i això, com es veu en les imatges no s'ha avançat gaire. I és que s'han endarrerit a causa del retard del contracte signat d'Endesa. A més, aquest estiu es preveu poca actuació per no molestar als veïns i veïnes. És una zona sobretot de segona residència i, per tant, a l'estiu es preveu més moviment.

El setembre, però es preveu reprendre l'activitat i seguir el calendari previst . Són unes obres històricament reivindicades pels veïns i veïnes de la zona i es preveu que d'aquí a dos anys estigui tot enllestit. El cost és de 8,7 milions d'euros i la majoria serà finançat per les quotes de les aportacions dels propietaris

El projecte contempla la creació d'una xarxa de clavegueram separativa, que permetrà l'eliminació de les fosses sèptiques, la instal·lació de les xarxes de servei d'aigua potable, electricitat i telecomunicacions, que seran soterrades, l'enllumenat públic i l'asfaltatge i construcció de voreres, així com l'adequació de les zones verdes.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia