Un centenar d'alumnes participen en l'Scape Room relacionat amb la recerca de feina

Un centenar d'alumnes de quart d'ESO de Calonge han participat en un Scape Room relacionat amb la recerca de feina. Es tracta d'una activitat que de manera lúdica pretén formar als estudiants a l'hora de fer el procés de buscar i enviar el currículum en una oferta laboral. La iniciativa s'emmarca dins de la Setmana de l'Ocupació que se celebra per primera vegada a Calonge i Sant Antoni.

Són alumnes de l'Institut Puig Cargol de Calonge i Sant Antoni i estan ben concentrats intentant resoldre el repte que els hi ha proposat el centre. Els estudiants han canviat les aules de l'escola pel Palau Firal. Allà han hagut de realitzar un Scape Room. Una activitat lúdica però a la vegada educativa. I és que el centenar d'alumnes que han passat per aquesta sala han hagut d'escollir la persona més indicada per treballar al seu equip a través de diversos currículums. Una tasca complicada perquè els adolescents han hagut de tenir en compte diversos aspectes.

Aquesta iniciativa forma part de la Setmana de l'Ocupació que se celebra per primera vegada al municipi amb diverses propostes. Una d'elles el saló dels oficis i les professions on s'ha informat els joves sobre els diferents camins professionals que poden escollir. També s'han realitzat xerrades de professionals experts per assessorar sobre la contractació de treballadors i com afrontar una entrevista de feina i la creació del CV. I ara aquest Scape Room.

La quarta edició de l'Seed Dating tancarà divendres la Setmana de l'Ocupació. Durant la jornada es faran entrevistes ràpides. En total hi ha 43 empresaris que ofereixen un total de 251 llocs de treball. Per ara hi ha 600 entrevistes programades.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia