L'Estartit tindrà un nou aparcament

Ben aviat començaran les obres del nou aparcament a l'entrada del nucli urbà de l'Estartit. Ajudarà a reduir el trànsit del centre i també serà un espai de benvinguda. Es crearan un centenar de places per a cotxes. L'actuació està pressupostada amb uns 157.000 euros.

En aquest terreny que delimita al nord amb la carretera de Torroella, a l'oest amb el carrer de Marcel·lí Audivert i al sud amb el carrer del Freu és on hi ha previst crear un nou aparcament i un espai de benvinguda a l'entrada de l'Estartit. En total hi haurà 95 places per a cotxes, quatre per a autocars i quatre més per a persones amb mobilitat reduïda. També es preveu instal·lar un punt d'estada amb lavabo públic i zona de descans.

Fins ara en aquest descampat s'hi aparcaven autobusos i camions. Ara amb aquest nou aparcament es vol crear una circulació més sostenible. De fet, no descarten instal·lar un servei de bicicletes per poder arribar al centre o a la platja.

Les obres que començaran de seguida, acabaran abans de l'estiu. L'actuació té un pressupost d'uns 157.000 euros i és un dels 29 projectes planificats en el marc del Pla de Sostenibilitat Turística de Torroella de Montgrí-l'Estartit (202-2023). Aquest projecte en concret està inclòs dins del programa d'actuació de Mobilitat Sostenible on es destinaran 665.000 euros.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia