Jornada per la Ciberseguretat empresarial al Museu del Suro de Palafrugell

Palafrugell

Data: 15/11/2023

Avui s'ha celebrat una Jornada per la Ciberseguretat a l'Auditori Miquel Vincke i Meyer del Museu del Suro de Catalunya i Palafrugell, dirigida a empreses i autònoms. Aquesta, es tracta d'una jornada formativa i de conscienciació sobre les últimes tecnologies existents per a protegir-se dels ciberatacs.

L'esdeveniment és a càrrec de l'Agència de Ciberseguretat de Catalunya, Brontobyte Cloud, Bitdefender i Veeam Software i ha estat gratuïta.
Les ponències han començat amb el torn de Santi Romeu , cap de la Unitat de Ciència i Analítica de Dades de l'Agència de Ciberseguretat de Catalunya, qui ha compartit amb els i les assistents el seguit d'amenaces que existeixen contra la ciberseguretat de les petites i grans empreses catalanes que fan el seu pas a la digitalització.

Un cop compartida la situació actual de la ciberseguretat al territori català i la projecció del futur de la qüestió, han seguit les ponències. Unes ponències que han exposat les possibles solucions que es poden oferir des del teixit empresarial que es dedica a la pràctica de la ciberseguretat per altres empreses que necessiten aquest servei.

La intenció de l'esdeveniment, és créixer per conscienciar no només al teixit empresarial de la necessitat de conèixer les amenaces que poden afectar a la seva ciberseguretat, sinó també a tota la ciutadania que pot rebre un atac a la seva informació personal. Sigui, per exemple, per una estafa bancària, per un robatori de dades personals o de material gràfic personal als dispositius mòbils. Durant la jornada s'han mencionat molts dels exemples que poden afectar aquesta ciberseguretat, i també s'ha obert torn de preguntes entre els i les assistents per aclarir dubtes sorgits de la convenció.

L'esdeveniment, celebrat a Palafrugell, ha estat recolzat per l'Ajuntament de Palafrugell, la Cooperativa Costa Brava Centre i l'Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia