Platja d'Aro recupera amb èxit el Platja d'Aro Nadal Shopping

Intervé: Manel Canadell, President de l'Associació d'Empresaris de Castell-Platja d'Aro i S'Agaró

Últim cap de setmana abans del dia de Nadal i l'Avinguda S'Agaró de Platja d'Aro ha recuperat el Platja d'Aro Nadal Shopping. Organitzat per l'Associació d'Empresaris de Castell-Platja d'Aro i S'Agaró, la tercera edició d'aquest mercat ha portat al municipi parades de productes molt variats. A l'oferta de regals, alimentació i plantes, també se li han de sumar els diferents tallers i espais per a petits i grans.

Com a tot mercat nadalenc no hi podien faltar els tions i les figures pel pessebre. A la cita també hi van assistir el Pare Noel i els patges reials, que rebien als nens i nenes que volien donar les cartes d'aquest Nadal. El mercat també va comptar amb la participació dels alumnes de l'Institut Ridaura i l'IES Sant Feliu, que tenien diferents tallers situats a les dues entrades de l'espai.

Aquesta és una de les activitats fortes de l'Associació d'Empresaris del municipi, que vol contribuir a dinamitzar l'activitat comercial local. Després d'un 2020 on no es va poder celebrar, l'Associació treballa per fer el mercat una mica més gran que l'anterior i donar una bona acollida als visitants. Aquest èxit es va veure des del primer dia, fet que fa ser optimistes de cara dissabte i diumenge.

El Platja d'Aro Nadal Shopping es pot visitar des de les 11 hores fins a les 20:30 hores i permet al públic gaudir dels diferents comerços locals, envoltat sempre de la temàtica nadalenca.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia