Confèrencia d'en Victor Küppers a les jornades d'emprenedoria a Calonge

Calonge i Sant Antoni

Data: 21/11/2017

L'actitud com a factor multiplicador per tenir èxit en el món de l'emprenedoria. Aquest concepte és el que vertebrarà una jornada dedicada als empresaris que comencen a l'entorn del viver d'empreses Alta Mar de Calonge i Sant Antoni el dijous 30 de novembre. La jornada tindrà com a plat estrella una conferència del mediàtic coach Victor Kuppers.

Representants d'una quarantena d'empreses es trobaran al matí i una ponència de Miquel Àngel Oliva sobre com generar projectes d'èxit obrirà el dia. Després hi haurà una taula rodona amb empreses de proximitat d'èxit com l'app de rutes a l'aire lliure Wikiloc, la cervesera La Brava o la també alimentària Tegust. La jornada seguirà amb una ronda de presentacions entre les empreses i una activitat de construcció d'equips en un celler calongí. Llavors serà el torn d'assistir a la xerrada de Victor Küppers al Palau Firal de Sant Antoni. Küppers s'ha fet molt reconegut com a motivador gràcies a la seva fórmula per calcular el valor d'una persona que té en l'actitud l'ingredient principal. A falta de més d'una setmana per l'esdeveniment ja gairebé s'han exhaurit les 750 places disponibles.

L'organitzador de la jornada és Alta Mar, un espai de viver d'empreses i coworking impulsat per l'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni que pretén ajudar a que els emprenedors, professionals i autònoms puguin establir els seus negocis.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia